Om Kakelsajten

När vi inledde vår verksamhet så var det för att vi ville täppa igen vad vi ansåg vara en lucka på marknaden. Det fanns helt enkelt inte någon butik som levde upp till våra egna förväntningar avseende sortiment, kundbemötande och smidiga leveranser. Och med utgångspunkt i vad vi själva skulle vilja ha för köpupplevelse valde vi att lansera Kakelsajten. Med en växande kundbas och ett sortiment som numera lever upp till de allra mest varierande önskemålen så upplever vi själva är vi är på god väg att lyckas med vår ursprungliga ambition.

Vi på Kakelsajten är helhjärtat engagerade i att ge alla våra kunder den bästa möjliga upplevelsen gällande allt som har med såväl praktisk som dekorativ användning av klinkers, kakel och trä. Genom att fokusera på kvalitativa produkter, få mellanhänder, effektiv logistik och ett modernt webbgränssnitt för smidig handel kan vi hålla högsta möjliga nivå på de produkter vi erbjuder samtidigt som vi ser till att prissättningen blir förmånlig. Genom att kombinera ett helhetsorienterat perspektiv med personligt bemötande hoppas vi kunna bli ditt förstahandsval. Då vi uteslutande fokuserar på onlinebaserad handel kan vi hålla ett väldigt brett sortiment samtidigt som vi minimerar rörelsekostnaderna och rullar vidare de prismässiga fördelarna till våra kunder.

Med ständig vilja att förbättra och tillhandahålla innovativa upplevelser så strävar vi ständigt efter att både utöka och förbättra vår verksamhet. Som måttstock för vår framgång så använder vi alltid våra kunders omdömen och upplevelser av vår verksamhet. Därför är vi oerhört ödmjuka inför att så många har kommit att välja oss för ett spännande och framförallt prisvärd urval av kvalitetsprodukter. Följ med oss på en ständigt föränderlig resa och låt dig själv inspireras. Vi ser fram emot att gemensamt skapa de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med alla dina projekt.